Sinds 2011 kent de regio Nijmegen Arnhem een gespecialiseerd fiscaal adviesbureau. Toegankelijk belastingadvies en oplossingen voor fiscale vraagstukken – dat is wat Heijmink Fiscaal Advies al jaren vanuit de Houtakker 51 in Bemmel aanbiedt. De cliënten van dit gespecialiseerde bureau waarderen het hoogwaardige fiscale advies en voelen zich vertrouwd bij het persoonlijke contact.

Mede-eigenaar

Steeds meer ondernemers en particulieren vonden in de loop der jaren hun weg naar de adviespraktijk voor al hun vragen omtrent fiscale oplossingen. Per 1 september 2015 is daarom Jan van Esch mede-eigenaar van Heijmink Fiscaal Advies. Dennis Heijmink, de oprichter van het kantoor, en de ervaren fiscalist Jan van Esch hebben eerder bewezen een sterk fiscaal team te zijn en gaan deze kracht inzetten om ondernemers, overheden, non-profitinstellingen en particulieren fiscale antwoorden en oplossingen te bieden.

Belasting besparen

Heijmink Fiscaal Advies zorgt ervoor dat hun klant niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk. Belasting besparen is plannen. Door zaken vooraf goed te regelen weten de klanten exact waar zij staan en voorkomen zij verrassingen achteraf.

De fiscalisten van Heijmink Fiscaal Advies ondersteunen ook de betere accountants- en belastingadvieskantoren, zij verzorgen vaktechnische cursussen, prikkelende lezingen, publicaties in vakbladen en staan ondernemers en hun adviseurs bij in bezwaar- en beroepsprocedures tegen de belastingdienst.

Binnen het bureau werken nu drie fiscale adviseurs. Naast de eigenaren is ook mevrouw drs. Daniëlla Loonen er werkzaam. Voor meer informatie over dit fiscale adviesbureau kijkt u op de website of belt u met één van de fiscalisten.