Verdieping

Jij bent de adviseur die het geheel overziet en jouw klant daarmee verder helpt. Om het overzicht te behouden en scherp te blijven op de geldende regels bieden wij de verdiepende studiebijeenkomsten aan. We richten ons hierbij op één onderwerp en kijken naar de verschillende fiscale invalshoeken. We wandelen over de gebaande paden, maar treden daar regelmatig buiten. Je staat dan weer helemaal fris in de materie en beschikt over voldoende alternatieven om jouw klant fiscaal te verrassen. 

Wist je trouwens dat er ook flitsende fiscale bijeenkomsten bij jou op kantoor kunnen worden verzorgd? Op de website van de Fiscale Sprekers vind je hierover meer informatie.

Voor 2024 worden de volgende bijeenkomsten in Bemmel en digitaal georganiseerd.

 

Staken van de onderneming? Wees voorbereid!  
Donderdag 19 september en dinsdag 24 september (fysiek)
Donderdag 26 september (digitaal)

Wat kun je verwachten als je klant de onderneming wil staken? Zijn er nog bijzondere regelingen en kun je een staking voorbereiden? Tijdens deze bijeenkomst nemen we de stakingsfaciliteiten door. Dat doen we niet alleen voor de ondernemer met een eenmanszaak, maar we kijken ook naar samenwerkingsverbanden en de besloten vennootschap. Na het volgen van deze bijeenkomst ben je met alle fiscale aandachtspunten bekend.  

  

Mijn klant heeft vastgoed!
Dinsdag 5 november en donderdag 7 november (fysiek)
Dinsdag 12 november (digitaal)

Een bedrijfspand, een beleggingspand of het appartement voor het studerende kind? Vastgoed vraagt altijd om fiscale aandacht. De afgelopen jaren zijn er nogal wat fiscale wijzigingen met betrekking tot onroerende zaken geweest. Denk aan de overdrachtsbelasting, box 3 en de afschrijvingsbeperkingen in de winstsfeer. Dat is slechts het topje van de ijsberg. Heb je klanten met vastgoed? Dan is deze studiebijeenkomst voor jou noodzakelijk.