Verdieping

U bent de adviseur die het geheel overziet en uw klant daarmee verder helpt. Om het overzicht te behouden en scherp te blijven op de geldende regels bieden wij de verdiepende studieavonden aan. We richten ons hierbij op één onderwerp en kijken naar de verschillende fiscale invalshoeken. We wandelen met u over de gebaande paden, maar treden daar regelmatig buiten. U staat dan weer helemaal fris in de materie en beschikt u over voldoende alternatieven om uw klant fiscaal te verrassen. 

Wist je trouwens dat er ook flitsende fiscale bijeenkomsten bij jou op kantoor kunnen worden verzorgd? Op de website van de Fiscale Sprekers vind je hierover meer informatie.

Voor 2020 worden de volgende avonden in Bemmel georganiseerd. 


Fiscale flaters in het MKB
Dinsdag 15 en donderdag 17 september 2020
Onhandige fiscale structuren, pijnlijke vergissingen in de advisering en kleine foutjes in de aangiften (met grote gevolgen). Leren van anderen. Tijdens deze studieavond gaat u genieten van de blunders die anderen hebben begaan. We behandelen de meest voorkomende misvattingen, onhandigheden en fouten. Een leerzame avond waarin verschillende fiscale en juridisch rechtsgebieden aan de orde komen. Praktijkvoorbeelden, actuele rechtspraak en ontwikkelingen in de fiscale wetgeving komen voorbij. U verdiept uw fiscale analytische kennis en  vaardigheden.

Actualiteiten schenk- en erfbelasting
Dinsdag 6 en donderdag 8 oktober 2020
Met het najaar in aantocht voelen velen de warme hand kriebelen. Is schenken verstandig en waar moet je op letten? Tijdens de studieavond staan we daar kort bij stil. Verder behandelen we aan de hand van een aangifte erfbelasting de actualiteiten erfbelasting. U krijgt hierbij praktische tips en handreikingen voor het verzorgen van deze aangifte. U bent daarna op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nog beter in staat uw cliënt te adviseren. De belangrijkste aandachtspunten voor de aangifte erfbelasting krijgt u hierbij cadeau. Een onmisbare avond voor iedereen die zijn klant goed wil adviseren.

Een bedrijfspand: een hele belasting?
Dinsdag 10 en donderdag 12 november 2020
Het pand op de balans is geduldig, maar vraagt fiscaal nogal eens om aandacht. Hoe zit het nu met de afschrijving, wat kun je met een herinvesteringsreserve en hoe bewaak je de heffing van overdrachtsbelasting? Tijdens deze studieavond praten we u helemaal bij over de fiscale aspecten van vastgoed. Natuurlijk weer volledig gericht op uw praktijk. De meest relevante jurisprudentie, de laatste wetswijzigingen en de praktijkervaring met de belastingdienst. Als u cliënten heeft met vastgoed dan mag u deze avond niet missen.

 

Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly