Actualiteiten Zomer en Winter

Wij begrijpen dat u dagelijks de fiscale actualiteiten volgt, maar dat u niet alles kunt bestuderen. Daarom selecteren wij de meest belangrijke actualiteiten en bieden die twee maal per jaar aan. In juni en december vinden deze studieavonden over fiscale actualiteiten plaats. Daarbij geven wij u handvatten mee om de actualiteiten direct bij uw klanten in te zetten. Een avond vol bruikbare fiscale tips dus!
De studieavonden zijn een fantastische mogelijkheid om extra adviesomzet te genereren, uw praktijkkennis aan te vullen, invulling te geven aan uw portfolio, met collega’s te sparren en van een lekkere maaltijd te genieten.

Praktische zaken
Fysieke bijeenkomst:
16:00 uur – 20:00 uur
€ 100 exclusief BTW en inclusief koffie, thee, water en een warme maaltijd

Webinar:
15:00 – 18:30 uur
€ 90 exclusief BTW

Fiscale studieavond actualiteiten zomer

Met het nieuwe kabinet in aantocht zal het voorjaar ons niet verrassen met ingrijpende wetswijzigingen. Desalniettemin liggen er nog een aantal plannen op stapel die in het voorjaar het levenslicht moeten gaan zien. De rechtelijke macht zorgt voor de nodige fiscale bewegingen.

Waarschijnlijk zal 2021 voor de meeste een drukke start kennen. Het is dan heerlijk om net voor de zomer tijd de fiscale kennis weer op te frissen. Tijdens de studieavond leert u de belangrijkste ontwikkelingen in de rechtspraak voor uw praktijk, neemt u kennis van de recente wetswijzigingen en bent u fiscaal weer helemaal op de hoogte.

Data Fiscale studieavond actualiteiten zomer
Dinsdag 15 juni 2021 te Bemmel
Donderdag 17 juni 2021 te Bemmel
Dinsdag 22 juni 2021 te Nistelrode
Donderdag 24 juni 2021 te Bemmel
Dinsdag 29 juni 2021 Webinar

 

Fiscale studieavond actualiteiten winter

Of het nieuwe kabinet al ingrijpende wijzigingen met Prinsjesdag bekend kan maken moeten we afwachten. Vast staat dat er ook in 2022 weer het nodige gaat veranderen. Aan het einde van het jaar kijken we terug naar de belangrijkste jurisprudentie van 2021, de wetswijzigingen en goedkeuringen en natuurlijk de plannen voor het nieuwe jaar.

Een traditionele actualiteitenavond die sinds jaar en dag al voor de zomer volledig volgeboekt is. Als u de fysieke bijeenkomst wilt bijwonen is snel aanmelden het advies.

Data Fiscale studieavond actualiteiten winter
Dinsdag 7 december 2021 te Bemmel
Donderdag 9 december 2021 te Bemmel
Dinsdag 14 december 2021 te Nistelrode
Dinsdag 14 december 2021 Webinar
Donderdag 16 december 2021 te Bemmel

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly