Actualiteiten Zomer en Winter

Wij begrijpen dat je dagelijks de fiscale actualiteiten volgt, maar dat je niet alles kunt bestuderen. Daarom selecteren wij de meest belangrijke actualiteiten en bieden die twee maal per jaar aan. In juni en december vinden deze studieavonden over fiscale actualiteiten plaats. Daarbij geven wij jou handvatten mee om de actualiteiten direct bij jouw klanten in te zetten. Een avond vol bruikbare fiscale tips dus!
De studieavonden zijn een fantastische mogelijkheid om extra adviesomzet te genereren, jouw praktijkkennis aan te vullen, invulling te geven aan jouw portfolio, met collega’s te sparren en van een lekkere maaltijd te genieten.

Praktische zaken
Fysieke bijeenkomst:
16:00 uur – 20:00 uur
€ 115 exclusief BTW en inclusief koffie, thee, water en een warme maaltijd

Webinar:
15:00 – 18:30 uur
€ 100 exclusief BTW

Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten zomer

Met het nieuwe kabinet in aantocht zal het voorjaar ons niet verrassen met ingrijpende wetswijzigingen. Toch liggen er nog een aantal fiscale plannen bij het ministerie op de stapel. Zo is ons weer een heuse fiscale verzamelwet 2023 in het voorjaar beloofd. Ook de rechtelijke macht zal ongetwijfeld weer zorgen voor de nodige fiscale nieuwtjes. Deze bijeenkomst zal ervoor zorgen dat je weer helemaal in de fiscale actualiteit staat en jouw cliënten nog beter van advies kunt voorzien.

Data Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten zomer
Dinsdag 14 juni 2022 te Bemmel
Donderdag 16 juni 2022 te Bemmel
Dinsdag 21 juni 2022 Webinar
Donderdag 23 juni 2022 te Bemmel
Dinsdag 28 juni 2022 te Nistelrode

 

Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten winter

Of het nieuwe kabinet al ingrijpende wijzigingen met Prinsjesdag bekend kan maken moeten we afwachten. Vast staat dat er ook in 2023 weer het nodige gaat veranderen. Aan het einde van het jaar kijken we terug naar de belangrijkste jurisprudentie van 2022, de wetswijzigingen en goedkeuringen en natuurlijk de plannen voor het nieuwe jaar.

Een traditionele actualiteitenbijeenkomst die sinds jaar en dag al voor de zomer volledig volgeboekt is. Als je de fysieke bijeenkomst wilt bijwonen moet je zich snel aanmelden.

Data Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten winter
Dinsdag 6 december 2022 te Bemmel
Donderdag 8 december 2022 te Bemmel
Dinsdag 13 december 2022 te Nistelrode
Dinsdag 13 december 2022 Webinar
Donderdag 15 december 2022 te Bemmel