Actualiteiten

Wij begrijpen dat je dagelijks de fiscale actualiteiten volgt, maar dat je niet alles kunt bestuderen. Daarom selecteren wij de meest belangrijke actualiteiten en bieden die twee maal per jaar aan. In juni en december vinden deze studieavonden over fiscale actualiteiten plaats. Daarbij geven wij jou handvatten mee om de actualiteiten direct bij jouw klanten in te zetten. Een avond vol bruikbare fiscale tips dus!
De studieavonden zijn een fantastische mogelijkheid om extra adviesomzet te genereren, jouw praktijkkennis aan te vullen, invulling te geven aan jouw portfolio, met collega’s te sparren en van een lekkere maaltijd te genieten.

Praktische zaken
Fysieke bijeenkomst:
16:00 uur – 20:00 uur
€ 125 exclusief BTW en inclusief koffie, thee, water en een warme maaltijd

Webinar:
15:00 – 18:30 uur
€ 115 exclusief BTW

 

Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten zomer

In de winter van 2022/2023 heeft de Hoge Raad een aantal belangwekkende arresten gewezen. Met alle aangekondigde wetswijzigingen belooft 2023 een fiscaal pittig jaar te worden. Als adviseur is het zaak de actualiteiten nauw te volgen. Je klanten willen immers niet voor verrassingen komen te staan.

Deze bijeenkomst zal ervoor zorgen dat je weer helemaal in de fiscale actualiteit staat en jouw cliënten nog beter van advies kunt voorzien.

Data Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten zomer
Dinsdag 13 juni 2023 te Bemmel
Donderdag 15 juni 2023 webinar
Donderdag 22 juni 2023 te Bemmel
Dinsdag 20 juni 2023 te Nistelrode

 

Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten winter

De fiscale ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het lijkt alsof in 2023 alles in een stroomversnelling gaat komen. Als adviseur wil je daar niets van missen. Prinsjesdag belooft traditioneel mooie fiscale plannen, maar er staat nog veel meer te gebeuren. De fiscale meester volgt voor jou alle ontwikkelingen en rechtspraak.  Aan het einde van het jaar kijken we terug naar de belangrijkste jurisprudentie van 2023, de wetswijzigingen en goedkeuringen en natuurlijk de plannen voor het nieuwe jaar.

Een traditionele actualiteitenbijeenkomst die sinds jaar en dag al voor de zomer volledig volgeboekt is. Als je de fysieke bijeenkomst wilt bijwonen moet je je snel aanmelden.

Data fiscale studiebijeenkomst actualiteiten winter
Donderdag 7 december 2023 te Bemmel
Dinsdag 12 december 2023 te Nistelrode
Dinsdag 12 december 2023 webinar
Donderdag 14 december 2023 te Bemmel