Actualiteiten

Wij begrijpen dat je dagelijks de fiscale actualiteiten volgt, maar dat je niet alles kunt bestuderen. Daarom selecteren wij de meest belangrijke actualiteiten en bieden die twee maal per jaar aan. In juni en december vinden deze studieavonden over fiscale actualiteiten plaats. Daarbij geven wij jou handvatten mee om de actualiteiten direct bij jouw klanten in te zetten. Een avond vol bruikbare fiscale tips dus!
De studieavonden zijn een fantastische mogelijkheid om extra adviesomzet te genereren, jouw praktijkkennis aan te vullen, invulling te geven aan jouw portfolio, met collega’s te sparren en van een lekkere maaltijd te genieten.

Praktische zaken
Fysieke bijeenkomst:
16:00 uur – 20:00 uur
€ 140 exclusief BTW en inclusief koffie, thee, water en een warme maaltijd

Webinar:
15:00 – 18:30 uur
€ 125 exclusief BTW

 

Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten zomer

Wat gaat het nieuwe kabinet doen? Komen ze vlot met nieuwe wetsvoorstellen? Hoe ontwikkelt box 3 zich?Gaat de Hoge Raad opnieuw ingrijpen?  

Het ziet er niet naar uit dat we in 2024 een jaartje (fiscaal) achterover kunnen leunen. Je wilt jouw klanten scherp en actueel adviseren. Daarom is het goed – zo net voor de zomermaanden – nog even de fiscale actualiteiten door te nemen. Tijdens deze studiebijeenkomst komen de belangrijkste fiscale wijzigingen voor de mkb-praktijk voorbij.  

Data Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten zomer
Dinsdag 11 juni 2024 te Bemmel
Donderdag 13 juni 2024 te Nistelrode
Dinsdag 18 juni 2024 Webinar
Donderdag 20 juni 2024 Bemmel

 

Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten winter

De fiscale ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Als adviseur wil je daar niets van missen. Het nieuwe kabinet zal een vol belastingpakket 2025 presenteren. Ook gedurende het jaar is er veel te verwachten. De fiscale meester volgt voor jou alle ontwikkelingen en rechtspraak.  Aan het einde van het jaar kijken we terug naar de belangrijkste jurisprudentie van 2024, de wetswijzigingen en goedkeuringen en natuurlijk de plannen voor het nieuwe jaar.

Een traditionele actualiteitenbijeenkomst die sinds jaar en dag al voor de zomer volledig volgeboekt is. Als je de fysieke bijeenkomst wilt bijwonen moet je je snel aanmelden.  

Data fiscale studiebijeenkomst actualiteiten winter
Dinsdag 3 december 2024 te Bemmel
Dinsdag 10 december 2024 Nistelrode
Dinsdag 10 december 2024 Webinar
Donderdag 12 december 2024 te Bemmel