Tot het vaste programma behoren de studieavonden met actualiteiten en de verdiepende studieavonden. Tijdens de verdiepende avonden is er aandacht voor de actualiteit, maar ligt de nadruk op één onderwerp. De actualiteiten komen zowel in juni als in december aan bod en dan behandelen wij in hoog tempo alle relevante wijzigingen en rechtspraak.

De studieavond begint om 16:00 uur; aan het einde van de middag, lekker ruim voor de avondspits. Om 17:30 uur bieden wij u een diner aan. Geen driegangen met allerlei poespas, maar wel een lekkere maaltijd. Tijdens het eten heeft u voldoende tijd om met collega´s bij te praten. De pauze wordt hiermee een nuttig netwerkmoment. Vanaf 18:30 uur gaat het inhoudelijke programma verder, zodat we om 20:00 uur kunnen eindigen.

Het programma garandeert een leuke middag, een goed gesprek met uw collega´s, een lekkere maaltijd en ook nog eens drie PE-punten. Het cursusgeld bedraagt voor 2020 €100 per fiscale studieavond. Dat is exclusief omzetbelasting en inclusief eten. Na aanmelding ontvangt u een factuur. Met de betaling van de factuur staat uw aanmelding vast. Afmelden kan tot 14 dagen voor de bijeenkomst. Het cursusgeld wordt dan gecrediteerd. Als u verhinderd bent en afmelden gaat niet meer, dan kunt u zich uiteraard laten vervangen.

De studieavonden zijn geaccrediteerd door het Register van Belastingadviseurs en de NBA. De NOAB geeft vooraf geen accreditatie.

De studieavonden staan open voor eenieder die een uitnodiging en een aanmeldformulier heeft ontvangen. De avonden vinden plaats in het bedrijfsverzamelgebouw aan De Houtakker 51 in Bemmel.

Alle studieavonden kunnen ook incompany verzorgd worden. Wij passen ons graag aan het publiek aan en spreken ook voor uw klanten, collega’s of leden. Een verhaal van een ervaren en ondernemende fiscalist geeft uw bijeenkomst inhoud. Belt u ons gerust voor meer informatie.

 

 

Task already exist for this element.
Write your message in the existing thread.
Here, we opened it for you.
General
Teruggeven
Teruggeven

  Opmerkingen geven geactiveerd

  Algemene taakAnnuleer
  ×
  General Tasks are meant for requests that are not about a specific part of the page. To create a specific request, close this box and click the plus icon on the right to choose any part of the page.
  For more generic requests, go ahead and send your message.
  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly