Tot het vaste programma behoren de studiebijeenkomsten met actualiteiten en de verdiepende studiebijeenkomsten. Tijdens de verdiepende bijeenkomsten is er aandacht voor de actualiteit, maar ligt de nadruk op één onderwerp. De actualiteiten komen zowel in juni als in december aan bod en dan behandelen wij in hoog tempo alle relevante wijzigingen en rechtspraak.

Fysieke studiebijeenkomst
De fysieke studiebijeenkomst begint om 16:00 uur; aan het einde van de middag, lekker ruim voor de avondspits. Om 17:30 uur bieden wij je een diner aan. Geen driegangen met allerlei poespas, maar wel een lekkere maaltijd. Tijdens het eten heeft u voldoende tijd om met collega´s bij te praten. De pauze wordt hiermee een nuttig netwerkmoment. Vanaf 18:30 uur gaat het inhoudelijke programma verder, zodat we om 20:00 uur kunnen eindigen.

Het programma garandeert een leuke middag, een goed gesprek met uw collega´s, een lekkere maaltijd en ook nog eens drie PE-punten. Het cursusgeld bedraagt voor 2024 € 140 per fiscale studiebijeenkomsten. Dat is exclusief omzetbelasting en inclusief eten. De meeste bijeenkomsten vinden plaats in het bedrijfsverzamelgebouw aan De Dorpsstraat 52 in Bemmel.

Digitale studiebijeenkomst
De digitale studiebijeenkomst begint om 15:00 uur. Om uiterlijk 18:30 eindigt het webinar. Ook voor het webinar ontvang je 3 PE-punten. Op de dag op de betreffende studiebijeenkomst ontvang je een Zoomlink waarmee je deel kunt nemen aan het webinar. Het cursusgeld bedraagt voor 2024 € 125 per webinar exclusief omzetbelasting.

Twee weken voorafgaand aan de studiebijeenkomst ontvangt je een factuur. Afmelden voor de bijeenkomst kan tot dat moment. Als je verhinderd bent en de termijn om af te melden is al gepasseerd, mag er altijd een vervanger aanschuiven.

De studiebijeenkomsten zijn geaccrediteerd door het Register van Belastingadviseurs. De NOAB geeft vooraf geen accreditatie. De studiebijeenkomsten zijn een mooie aanvulling op je persoonlijk portfolio.

De studiebijeenkomsten staan open voor eenieder die een uitnodiging en een aanmeldformulier heeft ontvangen.

Alle studiebijeenkomsten kunnen ook incompany verzorgd worden. Wij passen ons graag aan het publiek aan en spreken ook voor jouw klanten, collega’s of leden. Een verhaal van een ervaren en ondernemende fiscalist geeft jouw bijeenkomst inhoud. Bel ons gerust voor meer informatie.