Tot het vaste programma behoren de studieavonden met actualiteiten en de verdiepende studieavonden. Tijdens de verdiepende avonden is er aandacht voor de actualiteit, maar ligt de nadruk op één onderwerp. De actualiteiten komen zowel in juni als in december aan bod en dan behandelen wij in hoog tempo alle relevante wijzigingen en rechtspraak.

Fysieke studieavond
De fysieke studieavond begint om 16:00 uur; aan het einde van de middag, lekker ruim voor de avondspits. Om 17:30 uur bieden wij u een diner aan. Geen driegangen met allerlei poespas, maar wel een lekkere maaltijd. Tijdens het eten heeft u voldoende tijd om met collega´s bij te praten. De pauze wordt hiermee een nuttig netwerkmoment. Vanaf 18:30 uur gaat het inhoudelijke programma verder, zodat we om 20:00 uur kunnen eindigen.

Het programma garandeert een leuke middag, een goed gesprek met uw collega´s, een lekkere maaltijd en ook nog eens drie PE-punten. Het cursusgeld bedraagt voor 2021 € 100 per fiscale studieavond. Dat is exclusief omzetbelasting en inclusief eten. De avonden vinden plaats in het bedrijfsverzamelgebouw aan De Houtakker 51 in Bemmel.

Digitale studieavond
De digitale studieavond begint om 15:00 uur. Om uiterlijk 18:30 eindigt het webinar. Ook voor het webinar ontvangt u 3 PE-punten. Op de dag op de betreffende studieavond ontvangt u een Zoomlink waarmee u deel kunt nemen aan het webinar. Het cursusgeld bedraagt voor 2021 € 90 per webinar exclusief omzetbelasting.

Twee weken voorafgaand aan de studieavond ontvangt u een factuur. Afmelden voor de bijeenkomst kan tot dat moment. Als u verhinderd bent en de termijn om af te melden is al gepasseerd, mag er altijd een vervanger aanschuiven.

De studieavonden zijn geaccrediteerd door het Register van Belastingadviseurs. De NOAB geeft vooraf geen accreditatie. En de studieavonden zijn een mooie aanvulling op je persoonlijk portfolio.

De studieavonden staan open voor eenieder die een uitnodiging en een aanmeldformulier heeft ontvangen.

Alle studieavonden kunnen ook incompany verzorgd worden. Wij passen ons graag aan het publiek aan en spreken ook voor uw klanten, collega’s of leden. Een verhaal van een ervaren en ondernemende fiscalist geeft uw bijeenkomst inhoud. Belt u ons gerust voor meer informatie.

 

 

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly