mr. D.C.H. (Dennis) Heijmink RB

Dennis heeft jarenlang ervaring als docent voor administrateurs, accountants en belastingadviseurs. Niet alleen binnen accountantsorganisaties, maar ook daarbuiten heeft hij als freelance docent verschillende vaktechnische bijeenkomsten verzorgd. Momenteel is hij één van de docenten bij de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Naast het onderhouden van de kennis van ervaren professionals levert hij een bijdrage aan de komst van nieuwe fiscalisten. Hij is als docent verbonden aan het instituut financieel management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Dennis is jarenlang voorzitter geweest van vaktechnische bijeenkomsten van fiscalisten. Naast de kennisoverdracht aan collega’s houdt hij prikkelende en boeiende lezingen voor ondernemers. Met oprecht enthousiasme en liefde voor het vak leidt hij de toehoorders door de fiscale kansen en risico’s.

drs. J. (Jan) van Esch RB

Jan heeft de afgelopen jaren regelmatig als docent vaktechnische bijeenkomsten verzorgd voor collega’s, administratiekantoren en accountantskantoren.
Daarnaast schrijft hij artikelen voor Elsevier Nextens, Accountantweek en andere media.
Hij heeft een voorliefde voor de BTW en wordt door het bedrijfsleven en zorginstellingen gevraagd daarover bijeenkomsten te verzorgen.
Met zijn brede fiscale achtergrond en specialistische kennis op BTW gebied zorgt hij voor leerzame bijeenkomsten vanuit een praktische invalshoek.

drs. E.R.M. (Erik) Verkuijlen RB