JongMKB Academy

De regionale netwerkvereniging voor ondernemers biedt haar leden de mogelijkheid middels workshops extra kennis en ervaring op te doen. Specialisten delen hun kennis in een twee uur durende workshop. Voor deze avonden is er ook (beperkt) plaats voor introducees. Als lid van de vereniging nodig ik je van harte uit mijn workshop bij te wonen.

Belastingtips voor ondernemers

Na een jaar hard werken zet je de resultaten op een rijtje. Je cijfers zijn prima en onderaan de streep blijft een mooi bedrag over. Een deel van deze winst moet je aan de belastingdienst afdragen. Hoe lager dat deel is, des te meer blijft er voor jou over. Tijdens de workshop belastingtips voor ondernemers geef ik je concrete tips om de belastingheffing nu en in de toekomst zo laag mogelijk te houden, zonder dat je de regels overtreedt.

Wanneer ben je als ZZP-er een fiscale ondernemer, welke uren tellen mee voor het urencriterium, welke BTW kan ik aftrekken en is de eenmanszaak voor mij wel de juiste rechtsvorm? Je krijgt antwoord op deze en andere vragen. Als fiscaal jurist werk ik al meer dan 15 jaar als belastingadviseur voor het MKB en particulieren. Vanuit mijn adviespraktijk help ik ondernemers hun fiscale positie te optimaliseren en ondersteun ik hen bij overleg met de belastinginspecteur. Ik ben meer dan vijf dagen in de week bezig met belastingrecht. Dat doe ik niet alleen als adviseur, maar ook als fiscaal docent en regelmatig als spreker voor ondernemers.

Verbeter je kennis van het fiscale recht, bespaar direct belasting door heldere en toepasbare tips en gun jezelf een leuke avond: meld je aan voor de fiscale workshop van de Jong MKB Academy op 29 januari 2015.

Docent: mr. D.C.H. (Dennis) Heijmink RB

Locatie: Bruningweg 23, Arnhem

Tijd: 19:30 – 21:30 en borrel

Kosten: € 45,- exclusief BTW

Aanmelden via mail: academy@jongmkbkan.nl