Ter ondersteuning van mijn belastingadviespraktijk zoek ik een kritische belastingadviseur die ervaring heeft met het opstellen van aangiften. Je draait je hand niet om voor een complexe aangifte vennootschapsbelasting en je bent pas echt blij als je de laatste euro in een aangifte inkomstenbelasting hebt bespaard. Je durft over de grens van de aangifte heen te kijken en je signaleert fiscale kansen. Afhankelijk van je opleiding en ervaring draag je bij aan de adviespraktijk.

Binnen de fiscale adviespraktijk van Heijmink Fiscaal Advies is ruimte voor een jonge fiscalist. Het kantoor bestaat pas twee jaar en is door mij opgericht. Alhoewel het kantoor een regionale uitstraling heeft, bedien ik cliënten door het hele land. Of het nu een ondernemer, particulier of non-profit organisatie is, dat maakt mij niets uit. De fiscale oplossing is hetgeen me boeit. Het beste voor mijn cliënt bereiken tegen een betaalbaar honorarium.

Mijn praktijk kenmerkt zich door de grote diversiteit. Alle fiscale vraagstukken komen aan bod. Een mooie gelegenheid om veel te leren. Naast de (ondersteunende) werkzaamheden die je verricht, wordt een kritische houding ten aanzien van de adviespraktijk verwacht. Je bent leergierig, enthousiast en je geniet van je vak.

Ik verwacht een afgeronde academische opleiding en (enige) werkervaring. Mocht je dat niet hebben, maar wel binnen deze functie passen, dan nodig ik je van harte uit om mij te overtuigen. Ben je een ervaren belastingadviseur en zoek je voor minimaal 16 uur werk, mail me dan. Misschien dat we de vacature samen passend kunnen maken.

Sinds de start laat de praktijk een sterke groei zien. In de toekomst zal de functie dan ook naar (minimaal) 24 uur per week groeien.

Kijk gerust eens verder op mijn website voor meer informatie over mij en mijn kantoor. Solliciteren kan per mail, voor vragen mag je me altijd bellen.