Digitale studiebijeenkomsten 2022 – meld je nu aan!

Het fiscale recht is complex, maar leent zich prima voor een vertaling naar de alledaagse praktijk. Onder de naam fiscale meester geven wij fiscale cursussen en trainingen. Naast kennisoverdracht is de bijeenkomst altijd boeiend en vol humor. Wij bieden cursussen op ieder gewenst niveau aan en altijd voor een prima prijs.

Je kunt dit jaar nog aan webinars deelnemen. Zo kun je tijdens het webinar fiscale actualiteiten smullen van de wijzingen voor het nieuwe belastingjaar. Daarnaast zijn er nog plaatsen beschikbaar bij het webinar: “Wandeling door de inkomstenbelasting” en “Schoon schip: opruimen en liquideren van de B.V.”. Onderaan lees je meer informatie over de inhoud. Natuurlijk zijn er ook praktische zaken. We informeren je graag:

De digitale studiebijeenkomst begint om 15:00 uur. Om uiterlijk 18:30 eindigt het webinar. Ook voor het webinar ontvang je 3 PE-punten. Op de dag op de betreffende studiebijeenkomst ontvang je een Zoomlink waarmee je deel kunt nemen aan het webinar. Het cursusgeld bedraagt voor 2022 € 100 per webinar exclusief omzetbelasting.

Twee weken voorafgaand aan de studiebijeenkomst ontvangt je een factuur. Afmelden voor de bijeenkomst kan tot dat moment.
Als je verhinderd bent en de termijn om af te melden is al gepasseerd, mag er altijd een vervanger aanschuiven.

De studiebijeenkomsten zijn geaccrediteerd door het Register van Belastingadviseurs. De NOAB geeft vooraf geen accreditatie. De studiebijeenkomsten zijn een mooie aanvulling op je persoonlijk portfolio.

Studiebijeenkomsten 2022
Wandeling door de inkomstenbelasting – 18 oktober 2022
Voor uw ondernemers en DGA’s verzorgt u de aangifte inkomstenbelasting. De afgelopen jaren zijn er de nodige wijzigingen en rechtspraak geweest. Tijdens deze studiebijeenkomst wandelen we door de Wet Inkomstenbelasting 2001. Onderweg komen we langs de mooiste fiscale tips en trucs, de meest recente wijzigingen en nemen we de tijd om zo af en toe te genieten van bezienswaardigheden. Zoals u gewend bent, is er weer alle ruimte voor praktijkvoorbeelden en -ervaringen. Deze bijeenkomst mag in uw studieprogramma voor 2022 niet ontbreken!

Schoon schip: opruimen en liquideren van de B.V. – 15 november 2022
Hoe ziet de juridische structuur van uw cliënt er uit? Zijn alle vennootschappen nog actief? Is het wel nodig om alle werkmaatschappijen en tussenhoudsters aan te houden? Ondanks de pandemie hebben uw cliënten niet stil gezeten. Tijd om de structuur weer eens onder de loep te nemen. U leert tijdens deze bijeenkomst hoe u binnen een groep vennootschappen fiscaal en juridisch weer schoon schip maakt. Wat zijn de aandachtspunten? Waar zitten de kansen en risico’s? Voor iedere adviseur die actief betrokken is bij vennootschappen.

Fiscale studiebijeenkomst actualiteiten winter – 13 december 2022
Of het nieuwe kabinet al ingrijpende wijzigingen met Prinsjesdag bekend kan maken moeten we afwachten. Vast staat dat er ook in 2023 weer het nodige gaat veranderen. Aan het einde van het jaar kijken we terug naar de belangrijkste jurisprudentie van 2022, de wetswijzigingen en goedkeuringen en natuurlijk de plannen voor het nieuwe jaar.
Een traditionele actualiteitenbijeenkomst die sinds jaar en dag al voor de zomer volledig volgeboekt is. Als u de fysieke bijeenkomst wilt bijwonen moet u zich snel aanmelden.